AUTOM U BUTIK Dvije osobe ozlijeđene

U petak oko 14 i 30 sati došlo je do prometne nesreće kad je nepoznati vozač uletio u trgovinu Naš dom na zagrebačkoj Ilici.

“Zbog prometne nezgode drugih sudionika u prometu u Ilici kod Reljkovićeve ulice, tramvajske linije 2, 6 i 11 preusmjerene su na Zapadni kolodvor”, priopćeno je iz ZET-a.

Iz PU Zagrebačke za N1 su potvrdili da su oko 14 i 30 sati dobili dojavu dojava o slijetanju osobnog automobila na Ilici.

Prema prvim informacijama vozilo koje je udarilo u izlog, naletjelo je i na biciklisticu. “Za sada su dvije osobe zatražile liječničku pomoć koja im se ukazuje u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice”, rekli su iz PU zagrebačke, prenosi N1.

Od očevidaca doznajemo da na mjesto nesreće stigli i zagrebački vatrogasci. Oni su otvorili vrata na vozilu koje je uletjelo u izlog, a vozač je, kako nam pričaju prolaznici, uspio sam izaći.

Očevidom će biti utvrđeno što je dovelo do ove bizarne nesreće.

“Po dolasku na mjesto intervencije, nakon izviđanja potvrđeno sve iz dojave. Osobni automobil uletio je u izlog trgovine, nitko nije ozlijeđen, vozač je još u autu, otvorili vrata i izašao je sam”, priopćili su nam vatrogasci JVP-a Zagreb.

“Još jedna osoba, sudionik prometne nesreće, biciklist, smještena je u susjedni poslovni prostor, pružena joj je prva pomoć. Težina i broj ozljeda će se naknadno utvrditi”, dodali su.

NAJNOVIJE