Beckhamovi uživaju u Hrvatskoj, Davidov komentar na domaća jela je kratko “Wow…

Bivši nogometaš David Beckham i njegova obitelj trenutačno ljetuju u Hrvatskoj, a nogometaš se na Instagramu pohvalio i jelima kojima su ih poslužili u Dubrovniku.

Svjetski poznata obitelj nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge Victorije Beckham već nekoliko dana ljetuje u Hrvatskoj, točnije na otoku Lopudu pored Dubrovnika, javlja Dnevnik.hr.

Iako na društvenim mrežama nisu dijelili trenutke s ljetovanja kako bi što dulje zadržali privatnost, s pratiteljima su samo podijelili proslavu rođendana kćeri Harper, a Victoria je nekoliko dana kasnije objavila nekoliko opuštenih videa u kojima je pokazala kako su proveli dan na moru.

David je sada podijelio nekoliko priča na Instagramu, a na fotografijama nije krio oduševljenje hranom kojom su ih poslužili u jednom restoranu u Dubrovniku.

Beckham je podijelio fotografije jela od svježih morskih plodova i domaćeg povrća te čašice vina koje su probali, a posebno je bio oduševljen serviranjem rižota sa škampima.

”Wow”, napisao je kratko na fotografiji, a našalio se i fotografijom čaša rakije napisavši: ”Nisam siguran koje ide prvo”.

U medijima su nedavno kružile priče kako njegova supruga Victoria ne jede ništa drugo osim ribe sa žara i kuhanog povrća, a nadamo se da je u Hrvatskoj napravila iznimku i probala barem nešto od domaćih specijaliteta.

Beckham je podijelio i fotografije restorana u kojem jedu na ljetovanju, pa je uz fotografije napisao i kako mu je ovo trenutačno najdraže mjesto za ručak.

Trenutačno odsjedaju u luksuznom resortu Lopud 1483, koji je obnovila austrijska grofica, a osim Beckhamovih u Hrvatsku su na ljetovanje odlučile stići i brojne druge holivudske zvijezde.

NAJNOVIJE