BiH DRŽAVLJANIN DEPORTIRAN IZ NJEMAČE Nemoguća četiri prekršaja u samo nekoliko minuta

Njemačke vlasti deportirale su državljanina Bosne i Hercegovine (34) koji je priveden prije dva tjedna, a kojem su pripadnici njemačke policije napisali čak četiri prijave za par minuta zbog niza prekršaja.

Naime, on je zaustavljen tijekom rutinske kontrole u Kemptenu, ali tijekom provjere dokumenata, policija je otkrila da mu je stara bh. vozačka dozvola istekla. Nakon što su provjerili pečate u putovnici, otkrili su da je prekoračio dozvoljen boravak u području Šengena.

Naime, prema pečatima koje je imao u putovnici, on je čak dvije godine prekoračio dozvoljen boravak. Njegovo opravdanje je bilo da je posljednjih par mjeseci živio u Hrvatskoj te da je putovao kod djevojke u Ludvigshafen.

Međutim, to nije bilo dovoljno dobro opravdanje, pa je policija nastavila sa daljim pretresom nakon čega mu je pronašla marihuanu, a zatim su ga i testirali na prisustnost THC-a. Test je pokazao da je pozitivan.

Na kraju je ovaj državljanin BiH dobio prijave za nelegalan ulazak u zemlju, posjedovanje narkotika, vožnju bez vozačke dozvole, kao i vožnju pod utjecajem narkotika. Deportacija je uslijedila zbog nelegalnog ulaska u zemlju.

NAJNOVIJE