BiH PUTEVI U manje od sat vremena tri prometne nesreće na magistralnoj cesti M-17

U samo sat vremena na magistralnoj cesti M-17 kroz Zeničko-dobojsku županiju dogodile su se tri prometne nesreće, u kojima nije bilo poginulih – potvrdio je Feni dežurni službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a ZDK.

Prva nesreća u kojoj su sudjelovala dva putnička vozila, dogodila se u 10.05 sati u mjestu Matuzići, Općina Maglaj, a ozlijeđeno je ukupno pet osoba.

“Lakše ozlijede zadobio je vozač Renaulta, dok vozač Touarega nije ozlijeđen, ali su ozlijeđeni članovi njegove porodice. Supruga i dvoje djece zadobili su lakše ozlijede, a jedno je dijete prevezeno u Opću bolnicu Tešanj. Promet je u zastoju i odvija se alternativnim putevima, ali očekujemo da će se uskoro ponovo uspostaviti promet na tom dijelu puta – navodi dežurni službenik iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Druga nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno motorno vozilo Mercedes te putničko motorno vozilo Hyundai, dogodila se u 11.00 sati u Matuzićima, Općina Doboj Jug.

“Vozač Hyundaija zadobio je povrede i prebačen je u Opću bolnicu Tešanj. Zasad nemamo stupanj ozlijeda, a promet se odvija naizmjenično, jednom trakom – kazao je dežurni iz Operativnog centra UPMUP-a ZDK.

Treća se nesreća u 11.09 sati dogodila u mjestu Ograjna kod Žepča. U sudaru su učestvosudjelovala ala PMV Dacia i Golf, a vozačica Golfa koja je zadobila ozlijede te bila upućena u bolnicu, odbila je medicinski tretman pa se njena povreda tretira kao lakša. Obje su vozačice bile iz Sarajeva.

Proemt se odvija naizmjenično.

NAJNOVIJE