CIJELI GRAD U ŠOKU Prouzročila nesreću sa smrtnom posljedicom, uslikala unesrećenog i otišla na posao, ni pomoć nije pozvala

AutorFenix

Vozačica (40) je skrivila smrtonosnu nesreću u Düsseldorfu. No umjesto da pomogne, samo je slikala nesreću i uz riječi “moram na posao”, udaljila se s mjesta nesreće.

Usred ulice “Auf’m Hennekamp” žena se ujutro okrenula s autom odmah iza podvožnjaka. “Očito nezakonito”, rekli su u policiji.

Napravila je greška sa smrtonosnim posljedicama. Nadolazeći motociklist (60) iz Düsseldorfa pokušao je izbjeći automobil i pao na metalnu zaštitnu šipku oko stabla.

Ponašanje osumnjičene žene koja je uzokovala e nesreće je nevjerojatno. Svjedoci su rekli policiji da je žena izašla iz vozila i otišla do ozlijeđenog muškarca, zatim se vratila u svoj automobil i odvezla. ‘Mora na posao’, rekla je.

Kako doznaje BILD, žena je prethodno uslikala mjesto nesreće na kojoj bi se trebao vidjeti i stradali motorist. Nejasno je u kakvom je stanju bio u tom trenutku i zašto je vozačica napravila fotografiju.

Prema dosadašnjim saznanjima, spasioce nije zvala, a navodno su to učinili svjedoci.

Motociklist je nešto kasnije preminuo u bolnici, a 40-godišnjakinja je uhićena na radnom mjestu u supermarketu. Svjedoci su zapisali registarske oznake njezinog vozila .

Vozačka dozvola i automobil 40- godišnje žene iz Düsseldorfa osigurala je policija a tereti je se za bijeg od prometne nesreće i nepružanju pomoći.

AutorFenix

NAJNOVIJE