CLAUDIA RIVIER kaže da su ove dvije potpuno prirodne

Claudia Rivier, Slavonka o kojoj su puno pisali i strani mediji, opet je uzburkala društvene mreže golišavom fotografijom.

Slavonka Claudia River o kojoj su pisali čak i strani mediji, ponovno je zapalila Instagram novom eksplicitnom fotografijom.

Naime, pozirala je u topiću sa dubokim izrezom i zebrastim uzorkom u koji je jedva ugurala svoje bogato porpsje. Do izražaja su dolazile i njezine nebesko plave oči, ali i vrlo duga crna kosa. “Eva je upravo pojela zabranjeno voće”, poručila je pratiteljima u opisu.

“Udaj se za mene”, “Uhh, šta je ovo”, “Prekrasan anđeo”, “Mmm, dobra si”, “Vatrena”, samo su neki od komentara.

Inače, Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji, a nakon toga je i za DNEVNIK.hr otkrila kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

“Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima”, kazala je, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Nedavno je odlučila i stati na kraj nagađanjima da je bila na estetskim zahvatima.

“17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti sam radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih… I dodatnih 30 kilograma”, napisala je Claudia na svojem profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

Mlada Slavonka sada se nametnula i kao jedna od najseksi navijačica Hrvatske.

NAJNOVIJE