Crna Gora dobila predsjednika, no svi samo pričaju o prvoj dami

Crna Gora je dobila predsjednika. Jakov Milatović položio je zakletvu, te pred predsjednicima susjednih zemalja narodu poručio da će biti predsjednik svih građana.

“Eliminiranje unutarnjih podjela, izgradnja jakih i nezavisnih institucija, afirmacija ljudskih prava, nepristrana distribucija pravde, društvo jednakih prilika, kao i uspostavljanje održivog ekonomskog modela zahtijevati će punu posvećenost kako donositelja odluka, tako i onih koji te odluke izvršavaju”, kazao je on.

Milatović je kazao da je pomirena Crna Gora, jedina prava.

“Nikada više ne smijemo dozvoliti da se bilo koji pojedinac osjeća obespravljeno. Nikada ne smijemo dozvoliti da neko zbog drugačijeg političkog opredjeljenja bude uskraćen za uspjeh u životu”, poručio je Milatović.

Na inauguraciju su došli crnogorski, regionalni i međunarodni dužnosnici, među njima i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, kao i članovi Predsjedništva BiH Denis Bećirović i Željko Komšić. Tu je i Aleksandar Vučić, ali i specijalni izaslanik Amerike Gabrijel Eskobar. Međutim, jedna je dama izdominirala ceremonijom.

Ponosno pored Milatovića koračala je njegova supruga Milena koja je oduševila sve svojim izgledom.

Duga haljina u nježnim plavim tonovima, prirodna ljepota praćena s minimalno šminke i nakita, kosa podignuta u punđu, vukla je poglede u njezinu smjeru.

NAJNOVIJE