CRNI VIKEND Nakon prometne nesreće na Žovnici dječak(11) u životnoj opasnosti

Jedanaestogodišnji dječak u teškom je stanju nakon prometne nesreće koja se dogodila na Žovnici na ulazu u Mostar.

“28.7.2023. godine, u 18,40 sati, dogodila se prometna nesreća na cesti M 6/1, u mjestu Žovnica, u kojoj je L.T. (1992.) državljanin Slovenije vozilom marke Maserati sletio s ceste. Teške tjelesne ozljede, opasne po život, zadobio je malodobni putnik M.B. (2012.), lake tjelesne ozljede putnica L.B. (2007.), dok su ozljede neutvrđenog stupnja zadobili vozač L.T. i putnik I.T. (2010.). Na lice mjesta pozvani su Hitna pomoć, cestovna služba i vatrogasci. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid”, priopćio je MUP HNŽ.

Isti dan u ul. kralja Tomislava u Mostaru dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali N.K. (1976.) s vozilom marke VW Cady i pješakinja O.J. (1944.) koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid.

Proteklog vikenda (28-31.7.2023.godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije-kantona registrirano je 13 prijava; na području Mostara 7, na području Konjica 3, na području Prozor-Rame 1, na području Čapljine 1 i na Čitluka 1.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 9 prekršaja; na području Neuma 3, na području Mostara 3, na području Konjica 4, na području Stoca 3, na području Neuma 2, na području Prozor-Rame 2, na i na području Čapljine 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 29 prometnih nesreća; na području Mostara 14, na području Konjica 4, na području Neuma 3, na području Stoca 3, na području Prozor-Rame 2, na području Čitluka 2 i na području Čapljine 1. Dvije su osobe zadobile teške tjelesne ozljede, tri osobe ozljede neutvrđenog stupnja, pet osoba lake tjelesne ozljede.

NAJNOVIJE