DA KUĆA BUDE DOM Trendovi dizajna interijera tjeraju na buvljak po stari luster, vitrinu ili fotelju

Trendovi dizajna interijera 2022. pokazuju da bezvremenski klasici ostaju jaki.
Naglasak na prirodnosti i održivosti nastavlja rasti iz trendova interijera iz prethodnih godina. Nije ni čudo da njihova estetika postaje još profinjenija i poželjnija. Štoviše, vidimo suptilan spoj retro, prirodnih i zen elemenata u trendovima dizajna interijera 2022. Osim toga, važnost postavljanja kućnih ureda i održavanje čistih prostora igraju značajnu ulogu u omiljenom izgledu.


Dašak retro stila više je nego dovoljan da uljepšate dom. Nježni prijedlozi goruće naranče, zelene mahovine i drugih toplih neutralnih tonova uljepšavaju interijere u usponu. Kupujte lokalno na buvljacima ili u buticima za ove šarene boje i uzorke ili presvucite vintage kauč.
Voljeti trend retro dizajna interijera je jedna stvar, ali pronaći komad savršen za svoje mjesto je druga stvar. Evo kratkih savjeta o osiguravanju vintage dodira prije isteka godine.


Redovito posjećujte lokalne antikvarijate, sajmove i tržnice. Ustrajnost je ključna za pronalazak onoga što tražite po cijeni koja vam odgovara. Potražite manje poznate marke. Popularna imena obično koštaju više i teže ih je nabaviti. Upoznajte alternative istražujući stil ili predmet koji želite.

Potrudite se sljedeće godine sa svojim dizajnom nadahnutim prirodom i unesite autentično zelenilo u svoj dom. Biljke neće samo upotpuniti vaše prirodne i tople smeđe boje, već će i pročistiti zrak. Osim toga, vidjeti kako vaše cvijeće raste donosi dubok osjećaj ispunjenja i radosti.

NAJNOVIJE