DA SU SVI OVAKVI Radnica trgovačkog lanca dobila otkaz na bolovanju, a njezin legendarni facebook status završio na portalima

Travničanka Aida Karadža poslala je glasnu poruku vlasnicima trgovine u kojoj je do jučer radila.

Istu prenosimo u cijelosti:

Želim vam poručiti, ja vas se ne bojim!!!!

Bojale su vas se Sanela koju ste otpustili trudnu u sedmom mjesecu trudnoće, Emina koju ste otpustili čim ste saznali da nosi dvojke! Otjerali ste 23 radnika u dva mjeseca svojom bahatošću, silom, mobingom! Većina se snašla, ali je šutjela. Ja ne želim šutjeti!

Pola plaće u borovnicama

Pogotovo ne sada kada ste me otpustili nakon skoro dvije godine rada u Mercatoru Travnik i Konzumu Travnik (a svi koji me poznaju, znaju koliko sam vrijedna i sposobna, ali i da vam ne dam pardona) jer sam završila u bolnici upravo zbog tereta i paleta koje sam ručno nosala u vašim radnjama, pa ste me nakon osam dana bolovanja, iako sam bila u bolnici odjavili iz vaše firme.

Želim vam poručiti da je VAŠE POLA PLAĆE ovdje u ovim kantama, koju sam zaradila danas za 6 sati poštenog rada, branja borovnica. Zamisli pola plaće!!!! A vašu cijelu plaću od 547 KM ću zaraditi ako budem i sutra brala ovoliko kao danas. I bilo mi je lijepo, niko me nije maltretirao kao što vi u Travniku radite. Vašu crvenu uniformu i bijelu majicu, koju smo nosili kao znak lijepe firme sam objesila kao strašilo zbog divljih životinja. Vama drage kolege i kolegice, vi koji plačete, ali šutite jer vam treba tih 547 KM želim poručiti nemojte se bojati jer samo javnim objavama ćemo spriječiti ovo što nam rade.

Iako netko ne zna da se snađe i radi ovako dodatne poslove ipak molim vas progovorite! I da ja sam još uvijek na bolovanju jer mi je mjehur spao nosajući vaše palete. Tužit ću vas jer umjesto da ste mi poslali litar soka dok sam se borila s visokom teškom infekcijom u travničkoj bolnici vi ste me nazvali da mi kažete da mi niste produžili ugovor.

Stidite se mene i svih onih žena, koje su umjesto da se raduju rođenju bebe plakale jer ste ih otpustili!!! I da, moje borovnice možete kupiti pred Konzumom u Travniku!!!!!❤️❤️❤️, poručila je ta žena, a što su prenijeli brojni portali. Dobila je i značajnu podršku na društvenim mrežama.

NAJNOVIJE