Diler iz BiH prijetio ženi da će joj oteti djecu zbog duga bivšeg supruga od 250.000 eura

Diler iz Bosne i Hercegovine uhićen je zbog prijetnji Austrijanki iz Linza da će joj oteti djecu ukoliko ne isplati dug svog bivšeg supruga.

Ta 33-godišnjakinja iz Linza prijetnju je dobila putem Facebooka, krajem siječnja. Odmah je obavijestila policiju, a ucjenjivač je danas uhićen, prenosi Avaz.

Mediji prenose da je 38-godišnji bh. državljanin dao ultimatum Austrijanki da mu do 27. siječnja, do 4 sata popodne mora donijeti 250.000 eura, koliko je dug njezinog bivšeg supruga. U slučaju da to ne uradi, zaprijetio je da će joj oteti djecu, te da će ima se “nešto loše dogoditi”.

Pozadina cijelog slučaja iznude i prijetnji ima veze sa novcem koji je pripadao narkobandi. Naime, ucjenjivač je rekao da je novac neka vrsta “obeštećenja” za štetu koju je njezin suprug nanio njegovoj grupi.

Inače, njezin suprug je trenutačno u zatvoru baš zbog poslova sa drogom, a i uhićeni državljanin BiH ima podebeo dosje vezan za narkotike. Kako prenose mediji, on je uhićen u stanu u Linzu. Odmah je priznao sve što mu se stavlja na teret i odveden je u zatvor.

NAJNOVIJE