DVOJE MRTVIH NA A3 Od BMW-a nije ostalo ništa, krvava žena došla na benzinsku…

Što se točno odigralo na autocesti u mrkloj noći, utvrdit će policija svojom istragom

Užas koji se sinoć, pola sata prije ponoći, dogodio na 163. kilometru autoceste A3 kod Nove Gradiške, koji kilometar nakon odmorišta Dragalić, a prije Lužana, vidljiv je i danas, rano ujutro nakon nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a tri su ozlijeđene, piše Jutarnji list.

Tegljač austrijskih nacionalnih oznaka, koji je u tovarnom prostoru prevozio kamion, ima neznatna oštećenja na stražnjem lijevom dijelu prikolice, no zato je crni BMW, moguće X5 ili X6, također stranih oznaka, koji je očito udario u njega, uništen do neprepoznatljivosti. Njegovu karoseriju je odvezla vučna služba, na travnatoj površini kraj zaustavne trake ostali su komadi lima – vrata, pragovi i ostali dijelovi koji svjedoče koliko je udar bio stravičan. Dio je otkinut nakon vatrogasne intervencije kojom su iz vozila izvlačeni ozlijeđeni.

Tragovi na mjestu nesreće daju naslutiti da je tegljač vjerojatno stajao u zaustavnoj traci, a da je osobno vozilo na njega naletjelo punom brzinom. Kotač BMW-a otkinut je i ostao zaglavljen ispod kamionske prikolice, te se i sada tamo nalazi.

Što se točno odigralo na autocesti u mrkloj noći, utvrdit će policija svojom istragom, koja je započela nakon okončanja očevida. Ozlijeđene iz BMW-a su izvlačili vatrogasci, a djelatnici Zavoda za hitnu medicinu odvezli na liječenje u bolnicu u Novoj Gradiški.

NAJNOVIJE