DVOJE POGINULIH u padu zrakoplova u Puli

Dvije osobe su poginule u padu zrakoplova u Puli.

Iz daljine se vide ostaci srušenog malog zrakoplova te nadležne službe koje trenutno čekaju djelatnike Agencije kako bi počelo istraživanje, kada će se saznati zašto je do nesreće došlo, s koje visine je avion pao i što je zakazalo. Po olupini se vidi da je avion zapaljen. Ne zna se još ni je li riječ o starijim ili mlađim osobama koje su bile u avionu i tko je njime upravljao. Oko aerodroma trenutno patrolira policija, javlja Jutarnji list.

U Zračnoj luci Pula svi su šokirani događajem jer je to prvi put da se uopće dogodila nesreća sa smrtnim ishodom.

Koliko god se trenirate za slučaj da se tako nešto dogodi, stvarnost je jedna, a teorija druga priča, kazala je glasnogovornica Zračne luke Pula Tiziana Cvek. Dodala je da su svi letovi otkazani do 22 sata i da se trenutno čekaju djelatnici Agencije za istraživanje zrakoplovnih nesreća. Do tada sve stoji.

To se dogodilo na kraju piste, ali ne znam vam reći jesu li tijela preminulih prevezena u Opću bolnicu Pula, ni s koje visine je pao avion i zašto, kaže Cvek.

Inače, svi putnici Croatia Airlinesa koji su u 16.20 sati sati trebali iz Pule letjeti za Zagreb, bit će prevezeni autobusom.

Mjesto nesreće je poprilično udaljeno od same zgrade zračne luke, pa je do njega dosta teško doći i vidjeti što se zapravo događa na terenu. Nalazi se negdje na početku piste nedaleko vojnog dijela aerodroma.

NAJNOVIJE