EPILOG SUMANUTE VOŽNJE 23-godišnjak na krim obradi, 35-godišnjak kritično

Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim mercedesom, u petak oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe, javlja N1.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je precizirala da je 23-godišnjak upravljao mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba, dok su u prometnoj nesreći ozlijeđene još dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na koji je naletio mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u zagrebačkim bolnicama.

Muškarac koji je upravaljao mercedesom je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Stanje kritično

Tridesetpetogodišnji pješak koji je sinoć teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na parkiralištu trgovačkog centra Supernova u Buzinu, nalazi se u kritičnom stanju, doznaje se u subotu u KBC-u Zagreb.

Ozlijeđeni ima teške ozljede glave, pružena mu je sva potrebna skrb, no i dalje se nalazi u kritičnom stanju, rekao je Hini pomoćnik ravnatelja KBC-a Zagreb Milivoj Novak.

Dvoje ozlijeđenih u nesreći primljeno je u KBC Sestre milosrdnice.

“Jedna osoba je zadržana u u bolnici, ona je stabilno i nalazi se na odjelu, dok je druga otpuštena iz Klinike za traumatologiju jer je imala lakše ozljede”, izjavio je Hini ravnatelj te bolnice Davor Vagić.

Neslužbeno, kod ozlijeđenog koji je zadržan na liječenju radi se o ozljedama ramena i na glavi.

U KB Dubrava primljene su dvije ozlijeđene žene s lakšim ozljedama i još su na promatranju.

Dežurni kirurg Domagoj Vergles kaže da im je stanje stabilno. Jedna od ozlijeđenih žena ima ozljede noge i na daljnjoj je obradi.

NAJNOVIJE