EVO KAKO Baki ništa nakon što je na nju naletio tramvaj, a vozačica završila u bolnici s teškim ozljedama

Nakon što je vozačica ZET-ova tramvaja u srijedu usred dana u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici naletjela na vremešnu umirovljenicu, doslovno je dobila batina od revoltiranog građanina.

Na kraju su i pješakinja i vozačica završile u bolnici. I dok su 79-godišnjoj umirovljenici utvrđene lakše ozljede u Klinici za traumatologiju, 59-godišnja vozačica tramvaja je s teškim ozljedama hospitalizirana u KBC Rebro, piše Jutarnji list.

Nesvakidašnje scene odvijale su se, kako je pokazao policijski očevid, oko 12.20 sati kada je 59-godišnjakinja po Draškovićevoj vozila tramvaj.

Dolaskom do raskrižja s Đorđićevom, na pješačkom je prijelazu naletjela na zagrebačku umirovljenicu koja je za vrijeme crvenog svjetla prelazila pješački prijelaz.

Vozačica je odmah zaustavila tramvaj te iz njega izašla iz njega kako bi umirovljenici pružila pomoć, no tada ju je fizički napao 49-godišnjak koji se nije uspijevao kontrolirati pred viđenim prizorima.

Policija je 49-godišnjeg građanina uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje. Prenoćio je u policijskoj postaji, a protiv njega će, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, uslijediti odgovarajuća kaznena prijava.

NAJNOVIJE