FOTO Lani Pudar uručeni ključevi potpuno renoviranog stana u Sarajevu

AutorFena

Općina Centar danas je u Sarajevu dodijelila moderno uređen stan najboljoj bh. plivačici Lani Pudar, a ključeve su joj uručili načelnik Srđan Mandić i vijećnik Denis Challenger.

Vrhunskim rezultatima koje je donijela u našu zemlju Lana nas je zadužila da pokažemo da cijenimo rad, trud, zalaganje i predanost. Zadovoljstvo nam je što će od danas Lana Pudar biti stanovnica općine Centar. Lana je građanka svijeta, a nama je privilegija da je ona odabrala za mjesto boravka u Sarajevu upravo općinu Centar. Lana je našu zemlju u svijetu predstavila na najbolji mogući način, a najmanje što možemo učiniti zauzvrat je da joj omogućimo adekvatne uvjete za daljnji napredak i trenažni proces“, poručio je Mandić.

Foto: Općina Centar

Prošle godine je porodica Pudar uputila zahtjev za dodjelu stana Komisiji Općinskog vijeća Centar za poslove iz stambene oblasti.

Tadašnji predsjednik Komisije, vijećnik Denis Challenger bio je i inicijator dodjeljivanja stana Lani Pudar, a prijedlog je jednoglasno usvojilo Općinsko vijeće Centar.

AutorFena

NAJNOVIJE