HRVATSKA Trojka uhićena nakon što su upali na zabavu i pucali po gostima

Policija je objavila da su uhićene tri osobe koje se sumnjiči da su jučer poslijepodne upale na jednu zabavu u Dugom Selu i napale okupljene. Jedan od muškaraca je i pucao na ljude u ugostiteljskom objektu.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga”, piše policija.

Trojica muškaraca nalaze se u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje, dodaje policija.

N1 podsjeća da se napad dogodio jučer poslijepodne. Kako je objavila zagrebačka policija, četiri muškarca upala su na privatnu zabavu u jednom ugostiteljskom objektu.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda i do pucnjave.

“Jučer, 28. siječnja oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tijekom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zaprijetili osobama koja su se tamo nalazile da bi se tada počeli međusobno naguravati.

Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u bijeg. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, piše policija.

NAJNOVIJE