I ŽIVJELI SU DUGO I SRETNO Kako je majka četvero djece pobijedila rak i došla kući za Božić

Milica Soković je mama Tare, Sare, Luke i najmlađeg Uroša. Kada je rodila najmlađe dijete dijagnosticiran joj je karcinom posteljice materice. Za N1 je emotivno govorila o svemu onome što je nju, djecu i supruga Nemanju Sokovića zadesilo.

Život ne piše romane, a kada je bila najsretnija i postala majka po četvrti put, Milica se suočila sa teškom bolešću, dijagnosticiran joj je karcinom posteljice materice. Tada, priča Milica, počinje njena borba. “Bilo mi je najteže kad sam ostavila njih kući. Najmlađi sin se tek rodio, 2022. godine. Imala sam karcinom posteljice materice. To je sve od poroda ostalo, odnosno greška doktora. Ostala je posteljica koja je zakomplicirala sve i prešlo je u karcinom”, ispričala je Milica. Njena borba tu zapravo počinje.

“Operirana sam pa sam skoro godinu dana primala kemoterapiju. Sada je sve u redu”, navela je. Njezin suprug Nemanja dok se ona borila sa bolešću preuzeo je sve obaveze i prema djeci i kućanstvu. “Tada sam ja ostao sam s njima dva mjeseca kod kuće. Uroš je bio beba. Negdje nismo htjeli da prihvatimo da je to nešto strašno i borili smo se”, prisjetio se Nemanja. Za Nemanju je bolest supruge bila nastavak teškog razdoblja jer je ostao i bez roditelja.

“Prije toga su mi umrli i roditelji”, rekao je on. Božić je, a za Nemanju je prošlogodišnji najradosniji. “Prošlogodišnji, kada se mama vratila”, navodi Nemanja. Milica je istaknula da je najvažnije da čuvamo obiteljske vrijednosti i obitelj koja nam je uvijek oslonac.

“Nije bitno imaš li djecu ili ne, roditelji su tu, braća, sestre. Obitelj je sve u životu”, kazala je Milica. Nemanja je na kraju istaknuo da su njemu i njegovoj obitelji pomogli dobri ljudi, bez obzira kojoj vjeri i naciiji pripadaju i da je izuzetno ponosan zbog toga.

NAJNOVIJE