KOLEGE GA DANIMA TRAŽILE Policajac iz Nevesinja koji je glumio da je otet dobio otkaz

Disciplinsko povjerenstvo Odjela za prvostupanjski disciplinski postupak Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske okončalo je prvostupanjski disciplinski postupak protiv policajca Miloša Grahovca, te mu je izrečen prekid radnog odnosa, priopćeno je iz MUP-a, uz navođenje njegovih inicijala, pišu Nezavisne Novine.

U pitanju je policajac iz Nevesinja koji je osumnjičen da je fingirao svoju otmicu.

Njemu je, kako se dodaje iz MUP-a Srpske, izrečena disciplinska mjera prekid radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti, a koja se odnosi na ponašanje u službi ili izvan službe koje narušavanja ugled Ministarstva.

Podsjetimo, policajac Miloš Grahovac iz Nevesinja, za kojim se danima tragalo, nakon čega je pronađen, osumnjičen je da je lažno prijavio da je opljačkan i otet.

On je, kako su dodali naši sugovornici, nakon što je pronađen, ispričao istražiteljima da su ga oteli i opljačkali maskirani i naoružani otmičari.

Kako su “Nezavisne novine” ranije neslužbeno objavile, policijska istraga je, odmah nakon što je uzela izjavu od Grahovca, nakon što je pronađen na teritoriji sela Divin, ustanovila niz “šupljina” u njegovom iskazu, ali je i mjesto njegovog pronalaska prije toga dva puta bilo detaljno pretraženo, što je u startu ukazivalo na nelogičnosti, pa se i očekivao ovakav ishod.

NAJNOVIJE