KRALJEVSKI GRAD U CRNOM Danas pokop trojice četrdesetogodišnjaka

Dan žalosti proglašen je danas u općini Jajce zbog pogibije trojice mladih građana Senada Poške, Elvira Čagalja i Selvedina Crnca.

Dženaza-namaz trojici tragično preminulih radnika građevinske tvrtke “Struktura” iz Jajca bit će klanjana danas ispred Doma kulture u 14:00 sati.

Ispraćaj i ukop
Nakon toga će biti ispraćaj i ukop po naseljima gdje su živjeli. Podsjećamo, trojica radnika “Strukture” smrtno su stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 19 sati kod Mrkonjić Grada, prenosi Avaz.

U nesreći su se sudarili Mitsubishi, kojim je upravljao Miroslav Kaurin (34) iz Šipova, te teretno vozilo Ford u kojem je bilo sedam osoba. Tri osobe iz Forda u nesreći su izgubile život i to Senad Poško (44), Elvir Čagalj (46) i Selvedin Crnac (42), a četiri su ozlijeđene. Teže je ozlijeđen Asim Kokić koji je hitno prebačen u UKC Sarajevo.

Obavljen uviđaj
Uviđaj su obavili dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost prometa Mrkonjić Grad.

Tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti prometne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela poginulih osoba, koja je obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

NAJNOVIJE