Kruzer pun svingera stigao u Dubrovnik

Na svingerskom kruzeru moraju se poštovati stroga pravila. Seks na javnim mjestima na brodu nije dopušten, ali zato su tu specijalizirane sobe u koje svaki par može ući i ostvariti maštarije s kim god želi

Kruzer Azamara namijenjen isključivo svingerima koji je proteklih nekoliko dana bio usidren u šibenskoj luci, u subotu ujutro stigao je u dubrovački akvatorij usidrivši se pred Lokrumom. U Dubrovniku će biti tek jedan dan, a kako najavljuje Dubrovački dnevnik, odmah će isploviti prema Kotoru, a potom talijanskoj obali.

Riječ je o putovanjima koje organizira meksička agencija ‘Original Group’. Oni imaju i svoje svingerske resorte te brodove na koje se ukrcati mogu jedino parovi koji u svoje seksualne odnose uključuju i druge osobe.

Isti kruzer plovio je Jadranom i 2015. godine, kada je u hrvatske gradove doveo oko 700 putnika. Cijena takvog krstarenja je prilično visoka. Kako smo ranije izvještavali, cijena dana na kruzeru kreće se između 1700 i 6000 eura po osobi, ovisno o opremljenosti kabine, a riječ je o “all inclusive” aranžmanima.

Na svingerskim portalima se ističe kako seks na javnim mjestima na kruzeru nije dopušten, ali zato su tu specijalizirane sobe u koje svaki par može slobodno ući i ostvariti sve svoje maštarije s kim god želi. Plaćanje za seksualne usluge strogo je zabranjeno, ali u svim igrama vrijedi pravilo “Ne znači ne”.

Brod inače, kao i svaki kruzer, ima brojne barove i restorane, luksuzne sadržaje poput spa centra, bazene te jacuzzije, a od standardnih kruzera razlikuje se jer ima prostore za seksualne zabave te tematske večeri.

NAJNOVIJE