KUTLEŠIN POTEZ Razriješen don Damir Stojić, vojna je tajna što će sad raditi

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša razriješio je don Damira Stojića funkcije župnika u župi Duha Svetoga u Zagrebu. Vijest je objavljena na Facebook stranici župe, koja se oprostila od Stojića.

“Jutarnju svetu misu obilježili smo svečanim uvođenjem u službu našeg novog župnika, don Peje Orkića. Ovom prilikom želimo mu izraziti dobrodošlicu u našu Župu Duha Svetoga i neka upravo Duh Sveti bude taj koji će ga voditi u njegovom budućem radu. Preporučamo ga u Vaše molitve, radujemo se vremenu koje ćemo provesti s njime i svemu što ćemo od njega naučiti.

Našem, sada već bivšem župniku, don Damiru Stojiću želimo od svega srca zahvaliti za sve što je učinio za našu župu, jer svi znamo, Gospodin je kroz njega zaista činio velika djela. Sretni smo što don Damir i dalje ostaje dio naše župe na Jarunu te mu želimo obilje Božjeg blagoslova u njegovoj novoj ulozi.

Zahvale također želimo uputiti i našem don Dragi Detiću. Hvala Vam na Vašem nesebičnom služenju i neka Vas zagovor naše drage Marije Pomoćnice prati na Vašoj misiji u Njemačkoj. Sve naše svećenike preporučamo u vaše molitve i veselimo se svim druženjima koja su pred nama”, piše na stranici župe. Na upit koju će funkciju sada obnašati u župi, Stojić je za Telegram rekao da je njegov novi posao “vojna tajna”, prenosi Index.

NAJNOVIJE