Livanjska policija se oprašta od mladog kolege čiji se život ugasio jučer, vozač Opela uhićen

Livno se oprašta od mladića tragično stradalog u prometnoj nesreći.

Danas se ugasio život mladog i dobrog Ivana. Počivaj u miru dobri Ivane!”, napisala je na facebooku Župa svetog Ivana Krstitelja Podhum – Livno.
O svemu se oglasio i MUP HBŽ.

“Dana 5.6.2022. godine u 18,20 sati dogodila se prometna nezgoda na putnom pravcu Livno-Golinjevo, u mjestu Lopatice, Livno sa smrtno stradalom osobom i pričinjenom većom materijalnom štetom. Očevid su obavili djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 – u sjedištu, Policijske uprave i Policijske postaje Livno zajedno sa županijskim tužiteljem. Sudionici prometne nezgode su M.P., rođen 1985. godine u Livnu, nastanjen u Lopatincu, Livno, upravljao m/v Opel Astra, reg oznaka 043-J-303 i I.M., rođen 1998. godine u Livnu, nastanjen u Bilom Polju, Livno, upravljao motociklom marke Kawasaki, reg.oznaka A61-E-501, djelatnik – policajac Policijske postaje Livno, koji je smrtno stradao”, priopćila je policija.

U 21,45 sati po nalogu županijskog tužitelja K10 M.P. je uhićen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje Policijske postaje Livno zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz članka 336. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine “teška kaznena djela protiv sigurnosti prometa”. Tijelo smrtno stradalog I.M. je smješteno u mrtvačnicu gdje će se obaviti obdukcija. Navedeno vozilo i motocikl dovezeni i parkirani u krug Policijske postaje Livno. Daljnji operativni rad u tijeku, zaključila je policija.

NAJNOVIJE