MAJKA IZ PAKLA Odvela je troje djece na plažu i utopila ih

Majka optužena za utapanje svoje troje djece na plaži Coney Island u New Yorku optužena je u petak za ubojstvo, priopćile su vlasti, piše AP.

Erin Merdy (30) optužena je za ubojstvo prvog i drugog stupnja u smrti svoje djece Zacharyja Merdyja (7), Liliane Stephens-Merdy (4) i Olivera Bondareva (3 mjeseca), rekao je glasnogovornik ureda okružnog tužitelja u Brooklynu.

Merdy je optužena na daljinu iz bolnice gdje je poslana na psihijatrijski pregled. Njezin odvjetnik iz Brooklyn Defender Services rekao je da nema komentara.

Policajci su rano u ponedjeljak pretražili obalu Coney Islanda nakon što je rođak nazvao 911. Prema kaznenoj prijavi, Merdy je rođaku rekla “da je ozlijedila svoju djecu i da ih više nema”.

Policija je pronašla Merdyja na šetalištu, mokrog i bosog. Tijela djece su kasnije pronađena beživotna kraj vode. U bolnici su ih proglasili mrtvima. Ured gradskog medicinskog istražitelja zaključio je da je njihova smrt nastupila utapanjem.

Dokazi protiv Merdy uključuju video koji prikazuje kako hoda prema oceanu s djecom malo prije 1 ujutro u ponedjeljak, navodi se u tužbi.

NAJNOVIJE