Mama 11 dječaka ‘imuna’ na kontracepciju, sada nosi drugu djevojčicu

Škotski par ima 11 dječaka i jednu djevojčicu, a sada je Alexis Brett (42) trudna s drugom djevojčicom – za koju se par kune da je njihova posljednja beba.

Alexis i njezin suprug David (47) dobili su 10 dječaka zaredom prije nego što je njihova kći Cameron prekinula taj niz 2019. Od tada je Alexis rodila još jednog dječaka, Orrana, a sada očekuje još jednu djevojčicu na kraju kolovoza.

Alexis tvrdi da im nije bio cilj još jedna djevojčica.

“Očekivala sam čuti da ćemo dobiti još jednog dječaka. Ali kad sam saznala da je curica lice mi se ozarilo”, rekla je.

Alexis je roditelj koji ostaje kod kuće, kao i David, koji je prošle godine otišao u mirovinu s posla strojovođe. Par je zaokupljen svojim timom dječaka — čija se dob kreće od 2 do 17 godina.

David — kojemu je prije šest godina dijagnosticirana rana Parkinsonova bolest — obavlja većinu kupovina za obitelj dok Alexis pere 49 hrpa rublja tjedno i usisava sedam puta dnevno.

“Nije lako s toliko dječaka koji trče okolo, ali ja volim da je sve uredno i uredno. Ne podnosim nered”, rekla je.

Čak i uz Davidove “blage simptome” i sve veću obitelj, rekao je da “ne bi drugačije.” Što se tiče soba, Alexis je rekla da njihova kuća ima pet spavaćih soba s troje djece u sobi.

“Stariji nisu zaglavljeni s malima. Mali se drže zajedno, tinejdžeri su fini zajedno, a mlađi im daju prostora”, rekla je.

Alexis je također objasnila da njezina skoro dvogodišnja kćer u kući smiruje ostale njezine dječake, što je od pomoći jer obitelj čeka svoju novu sestru.

Iako voli svoje dječake, Alexis priznaje da bi bilo lijepo imati još jednu djevojčicu u blizini. Ali s obzirom na to da je više od osam od posljednjih 18 godina provela trudna, Alexis je nepokolebljiva da će ovo biti njezino posljednje dijete.

“Sada definitivno prestajemo”, rekla je i priznala da razmišlja o sterilizaciji jer mora da je “imuna” na kontracepciju.

“Više neće biti”, inzistirala je Alexis. “Rekla sam to prošli put, ali ovaj put to apsolutno mislim. Volim svoju obitelj ovakvu kakva je sada.”

NAJNOVIJE