Monstruozan zločin u Njemačkoj. Srbin autom pokosio suprugu i bebu u kolicima: ‘Htjela je otići od njega

Duisburgom je u nedjelju poslijepodne punim gasom jurio srebrni Mercedes, a onda je 25-godišnji vozač S.K. iznenada skrenuo na nogostup. Zabio se u 19-godišnju A.A. i njezino 17-mjesečno dijete koje je vozila u kolicima. Bez kočenja se zabio u nekoliko metara udaljenu kuću.

Mlada majka preminula je u bolnici, priopćila je policija. Dijete je helikopterom prevezeno u bolnicu gdje se bori za život.

  Izašao iz automobila i nastavio udarati ženu

  Sve je u početku izgledalo kao strašna prometna nesreća, no policija je ubrzo događaj okvalificirala kao ubojstvo. Vozač je izašao iz automobila nakon što je naletio na ženu i nastavio ju udarati dok je ležala u lokvi krvi. Svjedoci su ga zadržali do dolaska policije.

  Policajci su na mjestu nesreće zatekli prizor koji ih je šokirao: Mercedes C klase bio je zaglavljen u skeli, a krv žrtava na vratima garaže. Trakom je ograđeno mjesto zločina, piše Bild.

  Živjeli su u kući šest mjeseci, htjela je otići


  Policija provodi istragu zašto je vozač iz Srbije ubio svoju suprugu, Njemicu. “Obitelj je živjela u kući šest mjeseci. Prije nekoliko dana sreo sam ženu s koferima u hodniku, htjela je otići od muža”, navodi jedan od susjeda.

  Državno odvjetništvo u Duisburgu okvalificiralo je ovaj zločin kao ubojstvo. Policija je obavila razgovore sa svjedocima, Mercedes je zaplijenjen. Iz policije mole svjedoke koji znaju više o odnosu supružnika da im se jave.

  NAJNOVIJE