MUP ŽZH O INCIDENTU Liječničku pomoć potražile tri osobe, devet uhićenih Sarajlija

MUP ŽZH oglasio se o incidentu nakon kojeg je u konačnici uhićeno devet osoba iz Sarajeva.

“Dana 26.11.2022. godine u 23.25 sati PU Široki Brijeg je od strane dežurnog liječnika DZ Široki Brijeg zaprimila prijavu da su tri mlađe muške osobe s područja Širokog Brijega pristupile u DZ Široki Brijeg s lakšim ozlijedama.

Postupajući po prijavi, policijski službenici PU Široki Brijeg su došli do saznanja da su navedene osobe, od kojih su dvoje stariji maloljetnici, napadnuti od strane više NN osoba dok su se isti nalazili u osobnom motornom vozilu marke „Passat“ na križanju Ulice dr. Jure Grubišića i Ulice fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu.

Daljnjim radom na terenu utvrđeno je da se u vezu ovog događaja dovode dva vozila, VW GOLF i SEAT Leon, bh registarskih oznaka, koji su se uputili u smjeru Mostar.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su o navedenom izvijestili PU Mostar čiji policijski službenici su locirali gore navedena vozila te lišili slobode devet osoba.

M.P.(2000.) iz Ilidže, E.H.(2000.) iz Vogošća, E.B.(2003.) iz Novog Grada Sarajevo, V.I.(2002.) iz Sarajevo Centar, M.B.(1996.) iz Sarajevo Centar, N.B.(1999.) iz Ilidže, A.H.(1999.) iz Novog Grada Sarajevo, B.O.(2002.) iz Novog Grada Sarajevo i F.H.(1996.) iz Sarajeva Stari Grad su prevezeni u službene prostorije PU Široki Brijeg na daljnje postupanje, a uz konzultaciju s dežurnim tužiteljem ŽZH u Širokom Brijegu istima su uručeni prekršajni nalozi temeljem Zakona o J RiM-u Županije Zapadnohercegovačke, zaključuje se u priopćenju MUP-a ŽZH.

NAJNOVIJE