Nagrađena Samantha iz kultne serije Seks i grad

Članice iz kraljevske obitelji Sex and the City Kim Cattrall i Patricia Field ponovno su se okupile početkom svibnja na događaju Variety’s Power of Women u New Yorku, gdje je Cattrall bila nagrađena.

Cattrall, koja je glumila Samanthu Jones u seriji Seks grad, i Field, originalna kostimografkinja serije, radili su svih šest sezona originalne HBO serije zajedno, kao i u još dva filma.
“Proveli smo više od 25 godina života zajedno”, ispričala je Cattrall o svom prijateljstvu s kostimografkinjom nagrađenom Emmyjem.

Darren Star, kreator originalne serije, i Candace Bushnell, spisateljica čija su kolumna i knjiga poslužili kao inspiracija za seriju, također su bili nazočni.

Sada 65-godišnja glumica na događaju je odlikovana zbog svog utjecaja na zabavnu industriju i svog rada s The Actors Fund, neprofitnom organizacijom koja njeguje stabilnost i otpornost, te pruža sigurnosnu mrežu za profesionalce iz izvedbene umjetnosti i zabave.

Kim Cattrall odlikovana je zajedno s drugim istaknutim ženama u industriji kao što su Queen Latifah, Camila Cabello, Amanda Seyfried, Drew Barrymore i Venus Williams.

NAJNOVIJE