NAKON BUNTIĆA Nogometaš u Hrvatskoj davio suprugu, nazivao je krmačom

Koprivnička je policija podnijela optužni prijedlog protiv bivšeg nogometaša Slavena i sadašnjeg nogometnog trenera, zbog sumnji da je tijekom ljeta u obiteljskoj kući vrijeđao i u jednom trenutku gušio svoju suprugu, inače bivšu rukometašicu Podravke iz ‘zlatne generacije’ 90-ih, javlja Glas Podravine.

“Okrivljeni se nasilnički ponašao u obitelji, prema supruzi, pod utjecajem alkohola 1,74 promila konstantno ju je, od 7 sati pratio po kući i vrijeđao riječima: “Krmačo jedna, đubre, mrcina“ itd., te je oko 17,45 sati u toaletu obiteljske kuće i fizički napao. Lijevom rukom uhvatio ju je za vrat i gušio, što je istu uznemirilo te povrijedilo njezino dostojanstvo”, navodi policija u svom optužnom prijedlogu o događaju iz srpnja ove godine.

Dodaju kako postoje dokazi koji potvrđuju tu sumnju te traže da se provede protiv njega prekršajni postupak, da mu se odredi i produlji mjera zabrane prilaska i održavanja veze sa suprugom. Traže i da se kazni s 260 eura za to nasilje u obitelji.

Inače, nakon što je policija reagirala na nasilje, bivši Slavenaš morao je provesti određeno vrijeme u pritvoru kako bi se otrijeznio, a pušten je idućeg dana u jutarnjim satima. Istog dana mu je određena i zabrana približavanja, ali u trajanju od samo osam dana.

Sve se dešava nedugo što se cijela regija bavila obiteljskim nasiljem u kući ljubuškog rukometaša.

RUKOMETAŠ SILEDŽIJA Brutalno je pretukao suprugu od 50 kilograma, sud ga pustio na slobodu

NAJNOVIJE