NEMA KRAJA LUDILU Trojica učenika pravila popis kolega iz školskih klupa koje želi ubiti

Kako je potvrdio MUP-u Srbije u tri tamošnje škole nađeni su popisi, na kojima su učenici naveli imena kolega u koje bi pucali. Oni su svi privedeni zajedno sa roditeljima, a prijavili su ih učenici i drugi roditelji.

U školi „Despot Stefan Lazarević“ u beogradskom naselju Mirijevo majka jednog od učenika dostavila je dopis uprave škole. Za portal N1 je rekla da su roditelji uznemireni i da mnogi neće slati svoju djecu u školu.

„Obavještavam Vas da je 8.5.2023. godine u prijepodnevnim satima za vreme 4. sata, učenik naše škole na satu napravio popis učenika „koje želi ubiti“. O događaju sa sata obaviješteni smo od strane predmetnog nastavnika koja je dovela učenika u ured direktora. Odmah smo pozvali školskog policajca i obavljen je razgovor sa učenikom u nazočnosti pedagoga, pomoćnika direktora i direktora škole“, stoji u dopisu koji je portal N1 dobio od jednog roditelja.

Kako je rekla, sa svojom obitelji sklonila se u vikendicu izvan Beograda. I u OŠ Bora Stanković na Voždovcu dva učenika 5. razreda pravila su popis, kao i učenik u jednoj školi u Bajinoj Bašti.

NAJNOVIJE