Nestao 15-godišnjak iz Zagreba, otišao na ćevape i više se nije vratio

Još se uvijek traga za Tomislavom Horvatušem, 15-godišnjakom koji je prije dva dana nestao u zagrebačkom naselju Špansko. Njegova majka je za Dnevnik.hr rekla da je policiji poznata lokacija njegova mobitela te je ispričala gdje je zadnji put viđen.

Tomislav Horvatuš, koji je u utorak nestao u zagrebačkom naselju Špansko, još uvijek nije pronađen. “Što da više radim? Treće jutro sviće, mog djeteta nema”, rekla je Tomislavova majka Ana koja zbog brige neprestano zove policiju.

Njegov mobitel, ispričala je, lociran je u zgradi u Ulici Josipa Pupačića, ali se ne može precizno utvrditi o kojem se stanu radi.

“Moj muž je jučer ispred zgrade prosjedio cijeli dan. Adresu ima i policija, ali ondje je 20 stanova i oni ne žele ući u sve, a oni valjda imaju nekakve ovlasti. Ja nemam nikakve”, istaknula je.

“Ako ga oni ne mogu naći, ja ću ga naći”, dodala je.

Tomislav je zadnji put viđen u pečenjari u koju je nakon igre na igralištu Nogometnog kluba Špansko otišao na ćevape.

“Gospođa koja tamo radi nam je ispričala da se naljutio jer su oni trgali čačkalice i rekao je da ne želi raditi nered pa je otišao od njih. Gospođa je rekla da će nas nazvati ako ga vidi. Odgovorila sam joj da samo nazove i da ću po njega doći avionom”, napomenula je Ana.

Tomislav je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao majicu kratkih rukava bež boje, donji dio trenirke crne boje, crno-bijele tenisice s crnim potplatom. Nosio je crnu torbicu preko ramena.

Ako ste ga vidjeli ili imate informacije o njemu, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

NAJNOVIJE