NJEMAČKA POLICIJA isključila iz prometa bh. autobus “Ovo je tempirana bomba”

Njemačka policija iz prometa je isključila autobus iz Bosne i Hercegovine zbog silnih oštećenja koja su predstavljala opasnost za promet.

Njemačka policija u petak je iz prometa isključila autobus iz Bosne i Hercegovine koji je vozio na relaciji Zvornik – Dortmund.

Kako navode u objavi na Facebooku, policijski službenici su oko devet sati ujutro na stanici u Düsseldorfu ugledali autobus pun putnika te se odmah na prvi pogled moglo vidjeti da autobus nije u najboljem stanju.

Policija je odmah uočila značajnija oštećenja od korozije, a nakon što je autobus poslan na izvanredni tehnički pregled, uočeno je da iz cilindra za kočenje izlazi tekućina te da sustav za kočenje radi neujednačeno.

Osim toga, na autobusu su zahrđali nosači u predjelu prednje osovine, čije je stanje toliko loše da bi se mogli stisnuti rukom i uništiti.

Njemački inspektori utvrdili su da autobus predstavlja opasnost za promet te da se nesreća mogla dogoditi bilo kada zbog čega su autobus nazvali – tempiranom bombom.

Osim fizičkih oštećenja, prekršeni su i propisi o vremenu vožnje i odmoru vozača.
Policija je zbog svih nepravilnosti napisala kaznu od 2.800 eura, a putnici su se morali samostalno snaći da pronađu alternativu za nastavak putovanja.

NAJNOVIJE