NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD MRKONJIĆ GRADA Beba životno ugrožena, oca transportiraju u Beograd

Poznati su novi detalji stravične prometne nesreće koja se dogodila jučer u Crnoj Rijeci kod Mrkonjić Grada u kojoj je maloljetno dijete izgubilo život nakon sudara osobnog automobila Peugeot i teretnog vozila Scania

Ukupno šest osoba, uključujući četvoro maloljetne djece i njihove roditelje, ozlijeđeno je u ovoj nesreći. Svi su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje je nažalost jedno dijete preminulo, dok su ostali članovi obitelji zadržani na liječenju.

Nezgoda se dogodila oko 13.45 sati, a sudjelovalo je putničko vozilo Peugeot kojim je upravljao Rales Sulejmanović (19) iz Gradiške i teretno vozilo Scania kojim je upravljao Nikolče Miloševski (55) iz Makedonije, istakli su iz OJT za “Nezavisne”.. Sulejmanović, njegova supruga i četvoro djece prevezeni su u UKC Republike Srpske, gdje je jedno dijete nažalost preminulo.

Osmomjesečna beba, jedno od ozlijeđene djece, životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju. Otac je zadobio teške ozlijede, uključujući ozlijedu grudne aorte, desne natkoljenice, prijelom desnih rebara i lijevog bubrega.

Iz UKC-a su naveli da je petogodišnje dijete zadobilo prijelom nadlaktice, te je smješteno u Kliniku za dječju kirurgiju, a četvorogodišnje dijete prijelom rebara i ozljedu desnog bubrega i smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Očevid je obavio dežurni tužitelj Miroslav Kotur, a naređena je i obdukcija preminulog djeteta.

NAJNOVIJE