NUDI 160 TISUĆA FUNTI GODIŠNJE Misteriozni milijarder traži stanare za svoj otočni raj

Strani mediji objavili su oglas za posao objavljen na web stranici agencije za zapošljavanje Fairfax i Kensington u kojem jedan poslovni čovjek nudi 160.000 funti godišnje paru koji će živjeti i održavati njegov privatni karipski otok. Njihov zadatak, dok tamo žive, je da na društvenim mrežama promoviraju transformaciju otoka iz gradilišta u luksuzni raj.

Influenceri koji bi dobili posao odlazili bi tajno na otok u siječnju, a svoje iskustvo života tamo dijelili bi na društvenim mrežama. I otok i ime vlasnika čuvaju se u strogoj tajnosti.

Što se traži od para koji će doći na otok? Savršeni kandidati su oni s velikim iskustvom u luksuznom gostoprimstvu. Osim objavljivanja na društvenim mrežama, njihov zadatak je i praćenje i upravljanje radom objekata i događanja na otoku do završetka projekta.

George Ralph Dane iz agencije za zapošljavanje Fairfax and Kensington kaže da im je cilj privući kandidate izvan mreže svoje tvrtke jer, kaže, ugostiteljski radnici općenito nemaju vještine utjecaja ili platforme da utječu na veliki broj ljudi.

On tvrdi da posao vrijedan 160.000 funti daje paru šansu da “učine otok svojim” i našalio se da bi se prijavio ako njegov zadatak nije da pronađe idealne kandidate, piše Daily Mail.

“Ovo je prava prilika za influencere. Spakirali bi svoje živote i preselili se. Imate Richarda Bransona i Larryja Pagea na otocima koji ga okružuju, tako da je područje obično igralište za milijardere. Vlasnik želi istaknuti ljepotu mjesta i to je veliki dio ovog posla. Morali bi to snimiti, a zatim staviti svoj pečat na to kako sve to izgleda i funkcionira”, napominje Dane.

Par koji dobije posao mora pokazati kako se otok transformirao od prvog dana, kada je sve u suštini gradilište, do završne faze, kada je sve spremno za goste. Posao, kaže, odgovara svima koji su avanturisti. Otok već ima generalnog direktora i inženjere zadužene za izgradnju objekata.

NAJNOVIJE