Objavljene fotografije iz kuće misteriozno nestale Ane i njezina zadnja poruka: ‘Mi smo kreatori naših života…‘

U kući Beograđanke za kojom se na području Bostona traga od 4. siječnja pronađena je poruka na kutiji šampanjca

U kući Ane Walshe, Beograđanke za kojom se na području Bostona traga od 4. siječnja, pronađena je poruka na kutiji šampanjca koju je ona napisala i nalazi se u njihovoj blagovaonici u novogodišnjoj noći, a na društvenim mrežama objavljena je fotografija te poruke.

„Vau! 2022… Kakva godina! Pa ipak i dalje smo ovdje i zajedno! Hajde da učinimo 2023. najboljom do sada! Mi smo kreatori naših života… hrabrost, ljubav, ustrajnost, suosjećajnost i radost. S ljubavlju, Ana“, piše crvenim slovima na jednoj strani kutije za šampanjac, dok je na drugoj ispisano: „Gem Ana Brian 2023!“

Kutija se nalazi u blagovaonici Anine i Brianove kuće u obalnom gradu Cohassetu, a izgleda da je ostala ista od tuluma za Novu godinu, kojoj je nazočio i obiteljski prijatelj Gem Mutlu.

Mutlu je ranije za američke medije ispričao kako se ništa čudno nije događalo tijekom dočeka Nove godine.

Bilo je veselo u novogodišnjoj noći, grlili smo se i slavili. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine, problemi su ostavljeni sa strane, rekao je on za WBZ-TV. Otišao je iz njihove kuće oko 1.30 sati, a Brian je ispričao da ga je supruga probudila kratko iza 6 sati ujutro i rekla da ima hitnu situaciju na poslu u Washingtonu. Poljubila ga je i otišla na aerodrom. Tada ju je, prema njegovim riječima, posljednji put vidio.

Međutim, na fotografijama koje je objavio nypost.com, vide se dvije putovnice na stolu u kući para. Policija je izvijestila da nema podataka da je Ana ušla u vozilo koje je navodno naručila do zračne luke niti da je ušla u zrakoplov. Tvrde da je njezin telefon i dalje bio u obiteljskoj kući 1. i 2. siječnja.

NAJNOVIJE