OBRAČUN KRIM MILJEA Srpski mediji javljaju da je ubijeni na Pagu član škaljarskog klana

U zadarskoj policiji u tijeku je kriminalističko istraživanje nad, kako se neslužbeno doznaje, uhićenim srbijanskim državljaninom osumnjičenim da je rano jutros ispred noćnog kluba na Pagu pucao u Crnogorca koji je preminuo na putu do bolnice.

Zadarska policija potvrdila je da je na kriminalističkom istraživanju muškarac koji se dovodi u vezu sa zločinom priveden nedugo nakon što je policija oko 6 sati zaprimila dojavu o pucnjavi u Kolanskom Gajcu, piše Hina.

Policija ne otkriva identitete uhićenog ni žrtve, a prema neslužbenim informacijama riječ je o državljaninu Srbije koji je ispred noćnog kluba pucao u državljanina Crne Gore.

Nakon policijskog kriminalističkog istraživanja i podizanja kaznene prijave osumnjičeni će biti predan pritvorskom nadzorniku. Potom slijedi ispitivanje u državnom odvjetništvu te dovođenje sucu istrage koji će odlučiti o istražnom zatvoru.

Pozivajući se na izvore bliske istrazi Jutarnji list navodi da je način izvršenja ubojstva ukazuje da bi se moglo raditi o naručenom ubojstvu, odnosno o obračunu osoba iz kriminalnog miljea.

Policija, kako se doznaje, provjerava i identitete uhićenog i ubijenoga kako bi otklonili sumnju da su koristili lažne dokumente.

Muškarac koji je preminuo u hitnoj pomoći na putu do bolnice ranjen je iz vatrenog oružja oko šest sati u Kolanjskom Gajcu na Pagu na području Katarelca.

Zločin se dogodio ispred noćnog kluba, a mediji prenose riječi svjedoka da je ubojica žrtvi pucao u glavu, zaključuje Hina. Srpski mediji javljaju da je ubijen crnogorski državljanin Goran Vlaović (38), zvan Goro, navodni član škaljarskog klana.

NAJNOVIJE