Ovom fotografijom mlada Slavonka potiče na navijanje, a zasigurno je potaknula i još ponešto

Claudia Rivier pokazala je da je spremna za navijanje za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a pokušala je motivirati i druge na isto.

Slavonka Claudia Rivier raspametila je svoje pratitelje na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom gornjem dijelu bikinija s navijačkim motivom, za što ju je inspiriralo Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, piše Dnevnik.hr.

“Svjetsko prvenstvo u Katru službeno je počelo. Mogu li vas motivirati da navijate za Hrvatsku? Dopustite mi da pokušam”, napisala je Claudia uz objavu.

“Super izgledaš”, “Jednostavno predivna”, “Naravno, šaljem ljubav iz Budimpešte”, “Briga me za nogomet, ali zbog ovoga mogu navijati za Hrvatsku”, “Savršena si”, “Sjajna navijačka oprema”, “Možeš me motivirati za bilo što”, “Odi takva u Katar i dobit ćeš 15 godina zatvora”, poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Claudia je poznata po svojim bujnim oblinama, koje se nimalo ne libi isticati. Iznenadila je tako i pozirajući na motoru u badiću koji joj je doslovno prekrio samo bradavice.

No Claudia tvrdi da je na njoj sve prirodno te je nedavno odlučila jednom zauvijek stati na kraj nagađanjima o svojim estetskim zahvatima i pokazala kako je izgledala prije nekoliko godina.

“17 i 26 godina. Ni u milijun godina ne bih pomislila da će mi grudi ovoliko narasti. Nikada nisam bila ni na kakvoj operaciji niti radila ikakve korekcije na grudima, a nisam koristila ni suplemente ili bilo što drugo što danas postoji na tržištu. Ovo je jednostavno bila genetika, i to čak ne direktna od mojih roditelja, već od njihovih… I dodatnih 30 kilograma”, napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije devet godina.

“Napravila sam ovu usporedbu kako bih dokazala i da nisam mijenjala ništa ni na licu. Naravno, postoje brojni filteri koje svakodnevno koristimo na Instagramu, ali do danas sam ostala svoja. Dodatni kilogrami koje sam nakupila tijekom godina promijenili su kako izgledam, no zadržala sam svoje najprepoznatljivije značajke”, zaključila je, a uslijedila je lavina komentara.

Mlada Slavonka, koju na Instagramu prate 622 tisuće ljudi, kaže da je njezina karijera modela počela spontano, a otkad pamti, o čemu mogu posvjedočiti i njezini bližnji, bila je uz kameru.

“Uvijek me zanimala fotografija, umjetnost fotografije, portreti… S 13, 14 godina dobila sam prvi DSLR aparat, sjećam se da sam provodila sve slobodno vrijeme pred objektivom. Već u to vrijeme učila sam o važnosti posjedovanja vlastite opreme i neovisnosti o drugima i to je ono što danas savjetujem svim curama. Voljela bih da mogu pronaći stare fotke kako je izgledala 13-godišnja Claudia Rivier ispred objektiva i tajmera. Nažalost, sav taj sadržaj mi je izgubljen”, ispričala je za Dnevnik.hr.

NAJNOVIJE