PODSTANAR IZ NOĆNE MORE Zapalio stanodavcima veliku kuću u glavnom bh. gradu

Požar je PU Ilidža prijavljen oko 22 sata, a ugasili su ga pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevske županije.

U Stupskoj ulici u općini Ilidži sinoć je izbio požar na kući koja je u vlasništvu S. V. i H. V. iz Sarajeva, a koju je kao podstanar koristio R. S., koji je u požaru zadobio ozljede. On je kasnije uhićen zbog izazivanja opće opasnosti, priopćeno je iz MUP-a SŽ, prenio je Fokus.

Požar je PU Ilidža prijavljen oko 22 sata, a ugasili su ga pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Sarajevske županije.

“Tom prilikom na objektu je nastupila materijalna šteta, te je prilikom gašenja požara ozlijeđen R. S. koji koristi dio kuće u svojstvu podstanara, a liječničku pomoć mu je ukazao liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Sarajevske županije. Obaviješten je dežurni tužitelj Sarajevske županie, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije i ovlašteni sudski vještak PPZ-a.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje opće opasnosti, R. S., rođen 1978. godine u Tešnju, nastanjen u Sarajevu, uhićen je i predan u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije.

Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju spomenutog kaznenog djela, naveli su iz MUP-a SŽ.

NAJNOVIJE