POKRAJ MORA, NA VRH BORA… Ljubavna storija najpoznatijeg hrvatskog bjegunca puni medijske stupce

Zdravko Mamić na društvenim je mrežama objavio fotografiju s jahte s djevojkom Jelenom Planinić. Nekadašnji prvi čovjek Dinama, a danas bjegunac hrvatskog pravosuđa, Zdravko Mamić (64), na društvenim mrežama pohvalio se kako uživa na ljetovanju s djevojkom Jelenom Planinić (36).


Mamić je na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju s jahte, uz koju je stavio i emotikon srca, a s obzirom na to da ne smije napustiti Bosnu i Hercegovinu, pretpostavlja se da ljetuju u Neumu.

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuška se već mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

NAJNOVIJE