POSLUŠAJTE OVAJ GLAS Pjesmom “Čuješ li svijete” učenik Erol Begić iz Konjica poslao snažnu poruku mira

Prva osnovna škola Konjic uz pokroviteljstvo Grada Konjica u proteklim danima aktivno je provodila aktivnosti koje su rezultirale snimljenim spotom za pjesmu “Čuješ li svijete”, čiji je autor učenik Erol Begić.

Pjesma je svojevrsna poruka mira djece Konjica upućena svijetu, koja je prvi put izvedena tijekom obilježavanja Dana državnosti BiH u Konjicu, a čiji je spot objavljen na YouTube kanalu Music Forum BiH.

“Hvala što ste me podržali u ovom projektu. Ja najviše volim pisati, pjevati i svirati, tako da ću odraslima samo reći hvala”, kazao je Begić, priopćeno je iz Grada Konjica.

Direktor Prve osnovne škole Omer Kozić tijekom premijernog predstavljanja spota, koje je organizirano u prostorijama škole, zahvalio je Gradu na kontinuiranoj podršci školi, kao i svim obrazovnim ustanovama na području Konjica, upućujući riječi zahvalnosti svima koji su sudjelovali u realizaciji ovog projekta.

“Ovo je prilika da čestitam Erolu na pjesmi i trudu, njegovim roditeljima i nastavnicima na podršci, a kolegici Sadi Korić na ideji da naša škola uradi nešto ovakvo”, naglasio je Kozić.

Tijekom predstavljanja spota za pjesmu “Čuješ li svijete” ekipa u sastavu Vanja Alikadić, Emir Tucaković i Edis Macić, koja je bila angažirana na glazbenoj, produkcijskoj i video obradi pjesme i spota, iskazala je zadovoljstvo zbog uspješno realiziranog zajedničkog projekta, koji im je, kako su naveli, bio izazov i čast, piše Fena.

NAJNOVIJE