Pretučen HDZ-ovac – ‘Pijan je hvatao jednu gospođu za stražnjicu, njen muž podivljao’

Antun Vujić za Telegram je potvrdio incident, no kaže da ne zna tko ga je i zašto istukao. ‘I to je bilo van radnog vremena!’, dodaje


Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić sudjelovao je u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna.

Kako Telegramu tvrde dva neovisna izvora, Vujić je u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna u večernjim satima.

‘To je bilo izvan radnog vremena’

Vujić je, kako nam je rečeno, od udarca počeo krvariti pa je potražio liječničku pomoć u virovitičkoj Hitnoj pomoći, ali je liječnicima rekao da je ozljeda nastala od pada. Kako smo neslužbeno saznali, liječnik koji je pružio pomoć Vujiću o tome je poslao obavijest policiji.

Telegram je o tom događaju zatražio informacije iz Agencije za plaćanja, no nakon našeg upita osobno se javio ravnatelj Vujić. Potvrdio je da se incident dogodio u petak predvečer, pored jednog od šatora u kojima se održavala izložba. Kaže kako ne zna tko ga je i zašto udario, ali da se našao na podu i da je imao krvarenje iz nosa. Veli, prilikom pada u nešto je udario, te kad je došao k sebi, zvao je Hitnu pomoć. Ondje su mu sanirali ozljedu, a nakon toga prijatelj ga je kolima odvezao u Slatinu gdje živi.

“Dogodilo se to izvan mog radnog vremena i izvan prostora Viroexpo”, rekao je Vujić za Telegram. Nisam vozio pijan i ne smatram to nekim osobitim događajem i ponavljam, uopće ne znam kako sam se našao u toj situaciji niti tko me i zašto udario.

‘Dokaz da se respektira naše HDZ-ovce’

Vujić je na mjesto ravnatelja APPRRR-a došao 2. siječnja ove godine, zamijenivši na toj funkciji Matildu Copić, čiji je zamjenik bio četiri godine. Prije toga bio je voditelj podružnice Virovitičko-podravske županije APPRRR-a.

Kad je izabran za ravnatelja, Gradski odbor HDZ-a Slatina na svojim službenim stranicama objavio je čestitku: ”Čestitamo našem Anti i želimo mu puno uspjeha u radu! Dokaz je to da se naše članove respektira i cijeni i ovo je još jedna potvrda potpore HDZ-u VPŽ i HDZ-u grada Slatine. Konačno lijepa vijest za kraj ove teške i turobne godine!’’.

I premijer došao na jubilarno događanje

U njegovom životopisu stoji kako dolazi iz Slatine, grada u Virovitičko-podravskoj županiji, da je po zanimanju diplomirani inženjer poljoprivrede te da ima veliko iskustvo rada u poljoprivredi i fondovima Europske unije. ”U svom se dosadašnjem radu isticao velikim zalaganjem, profesionalnošću i znanjem”, objavljeno je prigodom njegovog postavljanja na čelo Agencije za plaćanja u poljoprivredi.

Inače ovogodišnji, jubilarni, 25. Viroexpo, otvorio je premijer Andrej Plenković, ondje je bila ministrica poljoprivrede Marija Vučković, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, zastupnik Josip Đakić, saborska zastupnica Vesna Bedeković, te četvorica župana i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

NAJNOVIJE