PUNICA SE NIJE BACILA Oglasio se zet “Ovaj most je meni trebao promijeniti život, ipak nije”

Prije godinu dana jedan je zet postao viralni hit s izjavom kako bi mu puno značila izgradnja Pelješkog mosta jer je punica rekla da će se s njega baciti ako ga ikad izgrade.

Prije godinu dana spajao se zadnji dio Pelješkog mosta. Dan ranije je za N1 spajanje Pelješkog mosta komentirao muškarac čija je izjava postala viralni hit, podsjećaju 24sata.hr.

Meni osobno Pelješki most znači puno jer je moja punica prije 15 godina rekla da će se, ako most ikad bude sagrađen, baciti s njega. Evo ja očekujem da se ona sutra baci – rekao je tada.

A dan prije nego što će Pelješki most i službeno biti otvoren, muškarac Daniel Džono i njegova punica Joška Parmać poručili su za N1 da to bacanja s mosta ipak neće doći.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Uvjeti nisu ispunjeni za moje bacanje s mosta. One godine kada je Ivo Sanader postavio kamen temeljac i rekao da se most gradi za 18 mjeseci, ja i moj kum smo se dogovorili da ćemo se baciti. Pošto se to nije ispunilo, uključila se Europa, izgradila most i zbog toga ništa od skoka, na žalost mog zeta – rekla je Joška.

Njen zet nije zadovoljan tim objašnjenjem.

“Ovaj most meni je trebao promijeniti život, a on ostaje isti. Uzdam se u dragog Boga” rekao je i dodao kako će ipak doći na feštu, iako, objašnjava, nije baš od janjetine.

NAJNOVIJE