RADOST U ČETVEROSTRUKOM IZDANJU Banjalučanka donijela na svijet četiri dječaka

Za obitelj Petrović iz Banja Luke jučer je bio dan ispunjen radošću jer su Nemanja i Milana postali ponosni roditelji četiri predivna dječakaMateja, Marka, Luku i Jovana. Sretan događaj podijeljen je na društvenim mrežama, gdje se ispod objave oca novorođenčadi nižu čestitke od mnogobrojnih prijatelja i poznanika.

“Ja sam danas najsretnija, najponosnija i najbogatija žena na svijetu. Moja kćerka mi je rodila četiri unuka. Hvala Bogu, hvala Svetom Vasiliju i svim Svecima. Čestitam svojoj kćerki Milani i zetu Nemanji, a posebno čestitam mom najstarijem unuku Konstantinu koji je danas dobio četiri brata”, napisala sretna baka.

“Ponosno objavljujem da su Matej, Marko, Luka i Jovan stigli na svijet. Slava Bogu, Svetom Vasiliju i mojoj ženi. Hvala svima na podršci”, napisao je Nemanja na svojem Facebook profilu uz sliku preslatkih beba u inkubatoru.

Milana i bebe su u odličnom zdravstvenom stanju, a porođaj je uspješno obavljen u Sloveniji, gdje trenutno obitelj Petrović živi. Prije ovog sretnog događaja, mladi bračni par već je imao jednog dječaka, Konstantina, rođenog u veljači 2019. godine. Sada će njihov dom krasiti ukupno pet dječaka.

Petrovići su porijeklom iz Banja Luke, ali trenutno žive u Celju. Ova obitelj sada slavi novo poglavlje u svom životu, ispunjeno ljubavlju, smijehom i veseljem.

NAJNOVIJE