RETRO FRIZURE Slojevita, živa kosa, i frizure naših baka su opet ‘in’


U ovoj sezoni dominiraju tople i bogate boje, kao i frizure koje dodaju volumen i teksturu. Bez obzira da li preferirate kratku ili dugu kosu, sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara među ovim trendovima! Evo popisa od 10 popularnih frizura za žene za jesen/zimu sezonu:

  1. Bob sa Teksturom: Ova frizura je klasična i uvijek u modi. Bob sa teksturom daje volumen i pokret, a najbolje izgleda kada je kosa obojena u tople nijanse smeđe ili karamele.
  2. Dugački Slojevi: Za one koji vole dužu kosu, dugački slojevi su odličan izbor. Oni dodaju volumen i lako se stilizuju. Ove sezone su popularne bogate, tamne boje poput tamno smeđe ili crne.
  3. Shag Frizura: Ova retro frizura se vratila na velika vrata. Shag frizura je razbarušena, sa puno slojeva, i najbolje izgleda sa svijetlim pramenovima koji naglašavaju slojeve.
  4. Pixie Cut: Kratka i slatka, pixie frizura je uvijek u trendu. Ove sezone se nosi u prirodnim nijansama plave i smeđe, a može se dodatno istaknuti pramenovima u kontrastnim bojama.
  5. Curtain Bangs: Zavjese-šiške su elegantan dodatak svakoj frizuri. Mogu se kombinirati sa različitim dužinama i stilovima kose, a posebno su šik u kombinaciji sa srednje dugom kosom i svijetlim nijansama plave.
  6. Blunt Bob: Ovaj ravno ošišani bob je elegantan i moderan. Najbolje izgleda u jednoj, solidnoj boji, poput tamno smeđe ili crne.
  7. Top Knot: Visoki konjski rep ili “top knot” je praktičan i stiliziran. Ova frizura izgleda odlično u kombinaciji sa tamnim korijenima i svijetlim vrhovima.
  8. Beachy Waves: Valovi “sa plaže” su ležerni i ženstveni, a lako se postižu sa malo spreja za teksturu. Najbolje izgledaju sa svijetlim, sunčanim pramenovima.
  9. Sleek and Straight: Ravna i glatka kosa je uvijek elegantna opcija. Ova frizura izgleda najbolje kada je kosa obojena u bogatu, sjajnu boju.
  10. Natural Curls: Prirodni kovrdžavi look je sve popularniji. Ohrabrujemo dame da prihvate svoje prirodne kovrdže i dodaju im definiciju sa proizvodima za oblikovanje. Tamne nijanse smeđe i crne su odličan izbor za ovu frizuru.

NAJNOVIJE