RUKOMETAŠ SILEDŽIJA Brutalno je pretukao suprugu od 50 kilograma, sud ga pustio na slobodu

Nakon Gradačca, Osijeka, femicid se zamalo dogodio i u Ljubuškom. Denis Buntić, poznati rukometaš brutalno je prekjučer pretukao suprugu te ju spremio na Centar urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. Već danas je slobodan.

Sud u Ljubuškom, na kojem mu je zaposlena majka nije ga zadržao u pritvoru. Buntić je težak oko 150 kilograma, a supruga svega pedesetak.

„U jednom trenutku sam se predala i rekla sam: “Bože, u ruke tvoje, ja ovdje ne mogu ništa”. Zamislite, on ima 160 kila, ja 50 i koju, nemoguće se odbraniti. Sijevalo mi je u glavi koliko su to jaki udarci bili… Cijela desna strana mi je natečena, udarao me po cijelom tijelu, leđima, kukovima… Nisu mi konstatirane teške tjelesne povrede, nemam ništa slomljeno, ali da je nastavio mogao me ubiti. Stalno mi je govorio: “Izlazi”, a pri tome me je držao za glavu. Tek u jednom trenutku se okrenuo i ja sam uspjela otvoriti balkonska vrata i uspjela pobjeći“, plačući je ispričala Buntićeva supruga portalu Avaza.

Potvrdila je navode Hercegovina.info portala da majka siledžije radi na sudu koji je odlučio ne zadržati ga u pritvoru.

„Činjenica je da njegova majka radi u Sudu u Ljubuškom i uvjerena sam da je bilo utjecaja. Cijela BiH, cijela Hrvatska je objavila da me pretukao, da mu je nađen arsenal oružja, javnost je uz mene, ali nisu oni koji su trebali biti. Jedno ubojstvo, drugo, treće, do kada ćemo brojati. Gradačac, Nizama, zar se to zaboravilo“, na kraju je poručila Klara Buntić.

Samo jedan udarac rukometaša koji će ipak ostati zapamćen po obiteljskom siledžijstvu mogao ju je spremiti na onaj svijet. Igrom slučaja nije. O ovom obiteljskom nasilju postoji i audiozapis, koji je slušan i u Tužiteljstvu ŽZH, koje je tražilo pritvor.

Međutim, sud je odlučio drugačije. Lijepa poruka onima koji odluče napraviti isto.

NAJNOVIJE