ŠETNJA UŽASA Bračni par u Zagrebu izgrizao pas težak 60-tak kilograma

Šokiran i zabrinut za vlastitu djecu, ali i susjede, javio nam se bračni par iz zagrebačke Dubrave koji je u petak prijepodne tijekom šetnje napao veliki pas bez nadzora. Oboje ih je izgrizao pa su pomoć morali potražiti u KB-u Dubrava.

Pas u tipu vrste dogo canario, težak 60-ak kilograma, izgrizao je muškarca i ženu u petak prijepodne dok su šetali Brankovečkom cestom u Dubravi. Ženi je odgrizao komad kože s glave, a suprugu, koji ju je pokušavao obraniti, izgrizao je ruke, piše Dnevnik.hr.

“Šetali smo ujutro, kad se zaletio na nas. Bio je pušten van kuće”, kazala je napadnuta žena koja je zadobila ozljedu glave i više šavova na tjemenu.

Suprug, koji ju je pokušao obraniti, ima obje ruke u zavojima zbog ugriza. “Oni imaju lakše ozljede. Zbrinuti su i pušteni kući. Bit će u redu”, rekao je dežurni kirurg KBC-a Dubrava.

Nakon napada, pozvali su i policiju. Zagrebačka policija potvrdila je da je u 10:15 dobila dojavu o napadu psa na muškarca i ženu u Branovečkoj ceseti.

“Na teren je izašla veterinarska inspekcija i utvrdila vlasnika. Pas je sad u Dumovcu, a istaživanje je u tijeku”, kazali su nam u zagrebačkoj policiji.

“I policajka se sledila kad je vidjela”, rekao nam je čovjek kojeg je napao pas i dodao kako je životinju gađao šakama u glavu dok mu je napadao suprugu kojoj je “odgrizao pola vlasišta”.

NAJNOVIJE