STRANE TVRTKE traže bh. tvrtke za suradnju. Evo što im treba


Vanjskotrgovinska komora BiH obavještava poslovnu zajednicu da je EEN FBiH objavio nove ponude stranih tvrtki iz baze EEN mreže koje traže poslovne partnere u Bosni i Hercegovini.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, kao koordinator Europske poduzetničke mreže (EEN) u Federaciji Bosne i Hercegovine, u suradnji sa partnerima iz konzorcija (Sarajevska regionalna razvojna agencija, Univerzitet u Sarajevu, INTERA Tehnološki Park Mostar, BIT Centar Tuzla, Razvojna agencija Unsko-sanske županije i Zenička razvojna agencija), obavještava poslovnu zajednicu da je EEN FBiH objavio nove ponude stranih tvrtki iz baze EEN mreže koje traže poslovne partnere u Bosni i Hercegovini, prenosi Akta.

Sve ponude koje su prezentirane iz baze poslovne suradnje EEN mreže su odabrane po kriterijima koji su prihvatljivi za izvozno orijentirane kompanije iz Bosne i Hercegovine, odnosno Federacije Bosne i Hercegovine, što znači da se uzimaju u obzir uglavnom one poslovne ponude (profili) koje povećavaju izvozni kapacitet malih i srednjih poduzeća iz Bosne i Hercegovine.

“Ako želite stupiti u kontakt s kompanijama čije ponude su objavljene ili ako želite da se ponuda/ profil Vašeg poduzeća nađe u bazi podataka EEN mreže, kontaktirajte nas putem emaila koji je naveden na svakoj ponudi/profilu”, navode iz VTK BiH.

Između ostalog, traži se start-up iz oblasti sporta, tvrtka koja koja proizvodi kirurške zavoje, proizvođač torbi za laptope.

Francuska tvrtka traži proizvođače drvenih paleta za transport, a danski brend aktivne odjeće traži proizvođače za svoju novu kolekciju.

Tu je i britanska tvrtka za dizajniranje i prodaju kozmetičkih torbi koja traži partnere za proizvodnju, dok je poljski proizvođač krupice u potrazi za dobavljačima žitarica.

Također se traže se dobavljači autodijelova za distributivnu mrežu.

Među ponudama za suradnju je i poljska IT firma koja traži saradnju s tvrtkom za outsourcing ili agencijom za zapošljavanje, dok danski proizvođač klasičnih vrata i prozora traži proizvođače za svoje drvene prozore, a kompanija iz Luksemburga koja se bavi uvozom i prodajom građevinskog materijala traži partnere.

Poslovne ponude su dostupne na linku.

NAJNOVIJE