STRAVA U KOPENHAGENU Dvojica tinejdžera iz Srbije ubijena nožem, jedan nije bio ni punoljetan

Dva tinejdžera porijeklom iz Srbije ubijena su u ponedjeljak u Kopenhagenu kada ih je iz nepoznatih razloga napala grupa mladića. Telegraf doznaje da je Petar Stešević (17) uboden u srce, dok je njegovom prijatelju N.Š. (18) s područja Čačka prerezan vrat.

Petar je bio blizu kuće kada je došlo do napada. Za napad na mladiće osumnjičen je 17-godišnji Pakistanac koji je navodno na sudu rekao da je bila riječ o samoobrani.

Telegraf doznaje da je jedan mladić ozlijeđen u napadu, ali je izvan životne opasnosti.

Otac ubijenog 17-godišnjaka Nenad Stešević rekao je za Telegraf da je njegov sin uvijek bio vedar i nasmijan te da nikada nije imao nikakvih problema.

“Jedan mladi život, jedan cvijet, jedna ljubav koje više nema, koju više nitko neće dobiti, ugašen je. Petar je znao samo širiti ljubav, uvijek je bio nasmijan i sretan, nikada nije negdje otišao a da nije rekao ‘volim te’”, rekao je Petrov otac.

Otac kaže da je riječ o dječacima koji nikada nisu pravili probleme. “Petar se bavio sportom, mi smo patrijarhalna porodica, tako sam i djecu odgajao. Ja sam rođen u Kotoru, u Dansku sam došao prije 25 godina”, rekao je žalosni otac za Telegraf te dodao da su njegov sin i ubijeni prijatelj išli zajedno u vrtić.

Petar će biti sahranjen 15. ožujka na srpskom pravoslavnom groblju u Kopenhagenu.

NAJNOVIJE