SUMNJA SE da je ovo uzrok požara u kom je poginulo četvoro djece, rođak otkrio detalje

Teška tragedija pogodila je jutros Novi Pazar. U požaru koji se dogodio oko 8.00 sati u novopazarskom naselju Jalija, izgorio je stan u jednoj stambenoj zgradi, a u požaru je stradalo četvoro djece, starosne dobi od pola do 4 godine.

Prema nesluženim informacijama Nove RS, do požara je nevjerojatnije došlo usred nemara, jer su se roditelji grijali na termo peć i grijalice.

Jedan od rođaka, rekao je tom mediju da se majka brinula o četvoro male djece, i da je vjerojatno ostavila stvari na neki grijni uređaj i da je tako došlo do požara.

„Tu je četvoro male djece, znate i sami kako to ide, stvari se ostavljaju da se suše, vjerojatno se neka stvar zapalila i tako došlo do požara. Sestra mi je udata za Egipćanina, ona je bila domaćica, dok je zet radio, jutros su oboje bili tu, ali sudbina je tako htjela da odnese živote njihove djece, a i njihovi životi su dovedeni u pitanje“, rekao nam je jedan od rođaka.

Prema informacijama do kojih su došli novinari otac je uslijed velikih opekotina, hitno prebačen za Beograd, dok se majka nalazi u OB Novi Pazar.

Na licu mjesta još uvijek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

NAJNOVIJE