TRAGIČAN KRAJ Pronađeno tijelo bebe, sumnja se da pripada aristokratkinji povezanoj s kraljevskom obitelji

Tijelo bebe pronađeno je u šumi u Brightonu nakon što se danima tragalo za nestalim djetetom odmetnute britanske aristokratkinje i njezina partnera, osuđivanog silovatelja, prenosi Dnevnik.hr.

Constance Marten i Mark Gordon uhićeni su u ponedjeljak, dva mjeseca nakon što su nestali bez traga s tek rođenim djetetom bez znanja o ikakvoj pruženoj liječničkoj pomoći majci i djetetu.

Constance je odmetnuta kći bogatog britanskog producenta i aristokrata Napiera Martena, povezanog s kraljevskom obitelji, a otuđila se još 2016. godine i prekinula sve kontakte nakon što je upoznala Gordona.

Nakon što se doznalo da je rodila dijete, 35-godišnja Constance i 48-godišnji Gordon su nestali, njihov je automobil pronađen zapaljen, a obitelj se zabrinula za sigurnost nje i bebe jer nisu bile kod liječnika.

Par je pronađen i uhićen nakon dva mjeseca skrivanja, ali bez djeteta te su odbijali reći gdje se ono nalazi, a nakon opsežne potrage policija je objavila kako je pronađeno tijelo u šumi u Brightonu, blizu mjesta gdje je par uhićen.

Sada ih se osim za zanemarivanje djeteta tereti i za ubojstvo iz nehaja, a više će detalja biti poznato nakon obdukcije.

NAJNOVIJE